onsdag 7. mars 2012

Tilbud til trøtte og slitne scrappere på treffet

De fleste i denne hobbyverden kjenner jo godt til gromgutten vår Pelle. Han har veldig lyst til å gi dere en gratis demo på sine nye produkter. Så her er det bare å sitte ned i 20 minutter for avslappende ansiktsbehandling.  Dette er ren nytelse jenter og det er flere som har satt seg på liste allerede så skynd dere å sende han en mail, så dere ikke går glipp av denne muligheten.Her er hva Pelle skriver :

Kjenner du noen som er opptatt av utseendet sitt?

Ny revolusjonerende patentert teknologi som på bare 15 minutter hjelper deg til å se mange år yngre ut, uten kirurgi eller injeksjoner!
Ta alle fordelene med en SPA opplevelse hjem til deg. Gjør huden din yngre, revitaliserer hodebunnen og få en slankere kropp.


Jeg tenkte å ta med meg alt jeg trenger for å gi, alle som vil en demonstrasjon av luksuriøs og praktisk SPA behandling til hjemmebruk. Det blir som å ta seg en mini tur til hudpleier. Behandlingen tar ca 20 minutter. Når du er ferdig vil du få se et eksempel på hva Galvanic SPA kan gjøre for deg.

Unikt, vitenskapelig utviklet og patentert system med dokumentert effekt gir deg med hjelp av Galvanic SPA og ageLOC:

1. Mer ungdommelig hudstruktur

2. Mykere hud

3. Mer ensartet hud
4. Reduserer, fjerner og/eller forebygger fine linjer/rynker

5. Gir huden mer glød

6. Reduserer porestørrelsen

7. Reduserer/fjerner misfarginger (leverflekker)

8. Gir huden mer fukt

Man kan få en liten «snik-Peak» her: http://www.goforyourlooks.com/ Velg Norge øverst til høyre for å få teksten på norsk.

Dersom noen tenker at de vil ha en 20 minutters «hudpleie» pause, få stelt huden tilført ny fuktighet og få et eksempel på hva Galvanic SPA er, kan man si fra i tråden, eller sende en melding til Pelle (så vet jeg hvor mye hudpleie utstyr jeg skal ta med).

Klems Pelle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar